måndag 28 december 2015

Tillbaka

till vardag och rutin - snart!
Fick börja morgonen med att ringa verkstad. Bilen blev påkörd när den stod i garaget hemma i Umeå, så det kom plåtskador men inget allvarligare. Det går bra att köra, men det är ju en ful buckla i bilen. Så självklart är det ju ett litet problem när man måste föra bilen på besiktning och vidare på reparation, det är ju bökigt, men det är ändå en värdslig grej. 
Man får väl trösta sig med att vi inte står för hela kalaset.

Från en pengaslukare till en annan - vi har bokat resa. Äntligen!
Vi har under en månads tid har vi pejlat läget med resor. Alla möjliga resmål och under tiden mars-maj. Man blir minst sagt snurrig i huvet och fullständigt less till sist, när man kollar och planerar och inget bokas. Allra minst när man upprepar den proceduren i flera dagar och veckor i streck. Men nu äntligen har vi landat i bästa möjliga resan. Vi åker till Malaga/Fuengirola i vår!
Samma kväll som vi bokade resan, så satt Roger uppe halva natten och läste på ännu mer om området och allt man kan göra där. 

Tidigt i vårt förhållande kom vi överens om att vi inte köper gåvor åt varann vid högtider som födelsedagar osv, utan vi sparar pengar till resor. För oss är det mera värt att få uppleva än att ha prylar. Nu har vi "hoppat över" 7 högtider - så nu är det minsann dags att resa!
Vi räknar ju inte in SWE-FIN resorna som att resa. Vi åker och hälsar på familj och vänner, that's it.

Jag tror även det är lite speciellt för både mig och Roger att resa till värme, då vi båda har bott flera månader utomlands. En veckas semesterresa är liksom för lite, men då styrs vi förståss även av jobb och skola. Så vi fick nöja oss med 10 dagar denna gång. Bra så!

Imorgon bitti åker vi hem till Umeå igen, får packa allt ikväll. Innan dess ska jag hjälpa pappa shoppa möbler till nya huset de flyttar till i januari. Så nu ska jag hoppa i duschen så jag är redo att åka när pappa ringer.

Ciao




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar